[ X ]
Moment emoţionant pentru Iurie Leancă. Fiul său mai mic a votat pentru prima dată
30 Noiembrie

Premierul Iurie Leancă, prim-vicepreşedinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM),  îşi doreşte ca cetăţenii să voteze „cu raţiune”. O declaraţie în acest sens el a făcut astăzi, după ce şi-a exercitat dreptul de vot în cadrul alegerilor parlamentare, transmite CURENTUL.

El a menţionat că, atunci cînd se votează, ar trebui luată în calcul şi situaţia din regiune, ceea ce se întîmplă în jurul Republicii Moldova.

Iurie Leancă s-a arătat satisfăcut de faptul că alegătorii manifestă mai mare interes faţă de scrutin decît la alegerile precedente şi a menţionat că oamenii trebuie să voteze pentru a avea dreptul de a pune o presiune şi mai mare asupra viitoarei guvernări.

Premierul a declarat că a votat pentru o Moldovă europeană, cu justiţie şi mult mai prosperă. Referindu-se la justiţie, el a menţionat că există de un plan de acţiuni bine închegat, care trebuie discutat suplimentar cu partenerii europeni şi ulterior implementat.

În altă ordine de idei, Prim-ministrul a menţionat că astăzi este pentru prima dată cînd votează şi fiul său mai mic, care pînă acum nu avea vîrsta de 18 ani şi nici drept de vot. Iurie Leancă a spus că nu l-a întrebat cu cine votează, dar a recunoscut că acesta este un moment emoţionant.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților