[ X ]
[ X ]
[ X ]
Modalitatea PDM de a convinge oamenii să iasă la alegerile din 28 septembrie
6 Septembrie

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Marian Lupu, a transmis prin poştă fiecărei familii din Republica Moldova o scrisoare deschisă în care spune că oamenii trebuie să decidă cine merită să-i reprezinte în Parlament. Această acţiune vine după lansarea iniţiativei PDM privind Alegerea deschisă a candidaţilor pentru viitoarele alegeri parlamentare, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat al formaţiunii. 

„Ne bazăm pe propunerile Dumneavoastră. Conduc un partid al faptelor şi arătăm prin acţiune respect faţă de cetăţeni: oamenii vor alege candidaţii PDM pentru viitorul Parlament, dar nu politicienii. Aceasta este prima dintre mai multe reforme, pe care democraţii le aduc pentru a da o nouă energie Moldovei, pentru a reda oamenilor încrederea într-o viaţă mai bună!”, se spune în mesajul liderului democrat.

Totodată, Marian Lupu anunță un turneu, pe care liderii democraţi urmează să-l facă prin ţară, în perioada următoare, pentru a-și promova inițiativa și a discuta direct temele de interes direct pentru cetățenii din toate colțurile țării.

Pe scrisoarea semnată de Marian Lupu este imprimat brîul moldovenesc, un element grafic inedit, simbol al tradițiilor naționale și al unității, pe care PDM l-a asociat acestei noi iniţiative.

CURENTUL.md precizează: PDM a anunţat, miercuri, că va organiza, pe 28 septembrie, alegeri deschise prin care va da dreptul tuturor membrilor de partid, simpatizanților și cetăţenilor să propună candidaţii democraţi pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților