[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mitropolitul Vladimir îndeamnă cetățenii să-şi exercite dreptul de vot
25 Noiembrie

ÎPS Mitropolit Vladimir a lansat un Apel de responsabilitate civică pentru credincioși cu ocazia alegerilor parlamentare ce vor avea loc la 30 noiembrie, 2014, transmite CURENTUL.

Mitropolitul spune că la 30 noiembrie, prin voinţa populară vor fi aleşi cei care, pentru următorii patru ani, în virtutea încrederii acordate, vor decide în ansamblu, soarta ţării noastre.

Astfel, fiecăruia dintre noi, nu îi revine doar dreptul, dar şi datoria cetăţenească, de a alege reprezentanţii în legislativul ţării. În acest context, trebuie să conştientizăm faptul că un scrutin electoral este şi un veritabil exerciţiu de responsabilitate civică, marcând momentul în care, fiecare dintre noi are puterea legitimă de a participa la elaborarea traseului de dezvoltare a Moldovei. Totodată, să nu uităm că libertatea, presupune mai întâi de toate responsabilitate, or, de alegerea noastră nu depinde numai viitorul individual, ci şi viitorul urmaşilor şi al apropiaţilor noştri, se spune în mesaj.

ÎPS Mitropolit Vladimir  îndeamnă cetățenii să-şi exercite dreptul fundamental aşa cum dictează conştiinţa şi memoria vrednicilor înaintaşi, care cu neprecupeţire au luptat pentru triumful Evangheliei lui Hristos şi a dragostei frăţeşti între semeni.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților