[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mister dezlegat: Iată de ce Ghimpu a mers la schi în România! 
6 Ianuarie

Liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, s-a aflat în week-end-ul trecut în vacanță la munte în România. Acesta fapt a generat mai multe comentarii din partea colegilor cu care negociază. Totuși, Ghimpu a venit cu o explicație.

 “Aud că Ghimpu e la schiuri. Eu trebuia să merg în altă parte, mai departe şi special m-am dus aici, în caz că mă sună să mă întorc, de aici în șase-șapte ore sunt acasă”, a spus el într-un interviu pentru Europa Liberă.

Ghimpu a precizat că duminică seara deja era în R. Moldova. 

 „Şi de aseară sunt acasă şi nu am fost contactat de nimeni. De ce tot una-două – liberalii? Dimitri Gheorghievici, potoleşte-te, domnule, că nu te mai crede lumea aşa mare politician şimare patriot, că uite, tu eşti gata să faci alianţă, să salvezi poporul, dar Ghimpu schiază. Eu invers cred, că tu eşti în munţii Austriei şi de acolo dai interviuri. Mi-e ruşine, sincer să vă spun, de atitudinea, de responsabilitatea şi de faptul cum manipulează. Şi eu i-am rugat: stimaţi colegi, nu încercaţi din nou să manipulaţi cetăţenii având televiziuni, având bloggeri, având analişti politici. Nu trece de data aceasta. PL de data aceasta nu merge la faptul că să venim să furăm, să sărăcim statul acesta, cetăţenii mai departe. Gata, punctum, până aici”, specificat liberalul. 

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților