[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mister dezlegat. Cum explică Valeriu Streleţ semnul masonic de pe casa sa!
29 Iulie

Candidatul desemnat la funcția de Prim-ministru al R. Moldova, Valeriu Streleț a dezvăluit astăzi, de la cine a venit ideea de a inscripționa pe casa sa semnul masonic, transmite CURENTUL.

Valeriu Streleț a declarat că, în orice moment își poate proba toate veniturile, dar și toate cheltuielile.

”Pot proba orice venit și cheltuieli, inclusiv cele ce țin de construcția imobilului care îmi aparține, păstrez toate facturile de procurare a materialelor de construcție, dar și am toate declarațiile de venituri. Nu ducem o viață de lux, mă rog, casa pe exterior arată cum arată, iar familia mea din 6 persoane trăiește într-o manieră cît se poate de obișnuită”, a precizat el.

Totodată, întrebat despre simbolul masonic inscripționat pe casa care îi aparține, Valeriu Streleț a menționat că este un simplu simbol.

”E un simbol, mă rog, nu este ceva intenționat, idee a venit de la fetița mea mai mică, uite hai să desemnăm acolo un ochi, dar s-a primit un simbol, pentru cei care doresc să cunoască simbolistica creștină, și dacă se vor interesa vor înțelege că nu are nimic în comun cu masonii”, a conchis Streleț.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților