[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Transporturilor spune cînd se vor ieftini biletele de avion
26 Aprilie

Compania naţională Air Moldova lansează în acest an mai multe curse noi spre vest şi est. Despre acest lucru a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, în cadrul unui interviu pentru tribuna.md.

„Politica noastră este de a crea condiţii concurenţiale pentru a atrage cît mai multe companii aeriene în RM, pentru a crea acel hub regional la noi în ţară. Acum avem compania naţională Air Moldova care anul acesta lansează cîteva curse noi,  atît spre est, cît şi spre vest. Este vorba de Barcelona și  Novorosiisk. La moment se poartă discuții și privitor la lansarea cursei directe spre Amsterdam. De asemenea, pentru turiștii moldoveni vor fi și cîteva curse spre Grecia”, a menţionat Vasile Botnari.

De asemenea, ministrul Transporturilor a explicat cum se vor ieftini biletele avia.

„Cu cît mai multe companii şi destinaţii vom avea, cu atît mai mici vor fi şi preţurile. Acum sînt companiile low-cost. Companiile naţionale au dat tarifele în jos pentru a putea rezista concurenţei. Ne mişcăm destul de bine şi cred că vor apărea companii noi pe viitor”, a conchis ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților