[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Loretta Handrabura s-a întîlnit cu omologul său român, Gabriela Szabo. Iată ce au discutat!
17 Septembrie

Ministrul Tineretului și Sportului din R. Moldova, Loretta Handrabura a avut pe parcursul zilei de astăzi, o discuție constructivă cu Ministrul Tineretului și Sportului din România, Gabriela Szabo, aflată în vizită în țara noastră, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Loretta Handrabura a declarat că, își dorește consolidarea colaborării din R. Moldova și România.

”Vrem să acționăm cît de repede posibil, nu vom spune termeni, dar vom anunța direct începerea unui proiect. Vom depune efort în dezvoltarea tineretului și sportului, cînd există viziune, efort apar și rezultate. Am cerut sprijin Guvernului României, prin persona dnei Ministru să ne ajute pe infrastructură”, a precizat ea.

Totodată, Handrabura a menționat că, au discutat și despre un parteneriat mai larg între RM –România, dar și alte țări, care au o democrație mai veche, dar și experiență pe care o pot împrumuta R. Moldova pentru a deveni mai competitivă.

La rîndul său, Ministrul Tineretului și Sportului din România, Gabriela Szabo a afirmat că, a fost extrem de bucuroasă cînd Loretta Handrabura a sunat-o și a dorit să vorbească despre tineret și sport.

”Cînd am venit la minister, mi-am ales trei priorități, am muncit mult, am investit foarte mult în partea de infrastructură sportivă și m-am axat foarte tare pe centrele sportive naționale. Împreună cu dna ministru, încercăm să ne legăm mai mult împreună și să facem lucruri foarte bune, atît pentru sportul și tineretul din România, cît și pentru cel din R. Moldova. Nu îmi place să promit, acționez, și cînd vom avea rezultate le vom anunța”, a conchis Gabriela Szabo.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților