[ X ]
[ X ]
[ X ]
Schimbare de situaţie. Nu vor mai veni în Parlament!
1 Iulie

(UPDATE) Audierile au fost excluse de pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi la propunerea deputatului neafiliat Mihaela Spatari.

Ministrul Afacerilor Interne, şeful Serviciului de Informaţie şi Securitate şi Procurorul General se vor prezenta astăzi în Parlament pentru a fi audiaţia de deputaţi. Propunerea a venit din partea fracţiunii Partidului Socialiştilor din R. Moldova (PSRM) la una din şedinţele anterioare ale Legislativului, transmite CURENTUL.

Deputaţii socialişti s-au arătat nemulţumiţi de corturile instalate de mişcarea civică „Tinerii Moldovei” în preajma instituţiilor de învăţămînt.

„Desfășurarea acestei campanii este o propagandă zilnică și promovează în rândul tinerilor, minorilor, unirea cu alt stat, dar și lichidarea Republicii Moldova ca stat”, a declarat atunci deputatul socialist Vlad Bătrîncea.

La rîndul său, preşedintele Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu s-a arătat deranjat de faptul că pentru propunerea socialiştilor au votat şi membri ai majorităţii parlamentare.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților