[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Ministrul care a fost „bătut” la capitolul salariu de către soţia sa
30 Martie

Vicepreşedintele Parlamentului, Liliana Palihovici a obţinut, anul trecut, venituri de 175 mii de lei de la locul de muncă de bază, în timp ce şotul său, ex-Secretarul general al Guvernului, în prezent ministru al Mediu, Sergiu Palihovici – doar 126 mii de lei, transmite CURENTUL.

Potrivit declaraţiei de avere pentru anul 2014, Liliana Palihovici a primit şi o indemnizaţie de 14,5 mii de lei de la Parlament.

Vicepreşedintele Legislativului deţine cu titlu de proprietate privată o casă de locuit în oraşul Durleşti cu suprafaţa de 300 metri pătraţi, a cărei valoare cadastrală este de circa 970 mii de lei. De asemenea, aceasta are şi un teren intravilan în oraşul Durleşti, valoarea cadastrală a acestuia constituind circa 130 mii de lei.

La capitolul bunuri imobile, Liliana Palihovici a indicat un autoturism de marca Peugeot fabricat în 2012 pe care l-a procurat un an mai tîrziu.

De asemenea, demnitarul are şi trei credite contractate în anul 2010, valoarea totală a acestora constituind 800 mii de lei.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților