[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Afacerilor Externe al României va vizita Republica Moldova
16 Iunie

Ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu va efectua, în perioada 17-18 iunie 2015, o vizită în Republica Moldova, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei României în Republica Moldova, şeful diplomației române va fi primit, la Chișinău, de Preşedintele Republicii Moldova Nicolae Timofti și de Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova Andrian Candu și va avea consultări cu ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman. Totodată, ministrul Bogdan Aurescu se va întâlni cu lideri ai formațiunilor politice din Republica Moldova.

Pe 17 iunie 2015 ministrul Bogdan Aurescu va inaugura Centrul de informare al României, deschis la Universitatea de Stat din Comrat, și va avea întrevederi cu oficialități locale.

În ziua următoare, 18 iunie 2015, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu va participa, la Chișinău, la reuniunea Consiliului Miniştrilor Afacerilor Externe din statele membre ale Organizaţiei Cooperării Economice la Marea Neagră (OCEMN), care marchează preluarea de către România a președinției rotative a organizației.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților