[ X ]
[ X ]
[ X ]
Miniştrii Partidului Democrat vor prezenta rapoarte de activitate: Este o formă inedită
1 Octombrie

Miniştrii Partidului Democrat din Moldova (PDM) vor prezenta astăzi rapoarte de activitate în domeniile pe care le gestionează. Despre aceasta a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă, liderul PDM, Marian Lupu, transmite CURENTUL.

Potrivit preşedintelui PDM, în ajun de campanie electorală este normal ca fiecare exponent al partidului să vină cu un raport.

„Pe durata întregii zile miniştrii Partidului Democrat vor ţine un raport de activitate în domeniile pe care le administrează. Este o formă inedită, fiindcă nu va fi un raport prezentat doar în faţa jurnaliştilor, dar va fi un raport ţinut online. Această înregistrare va fi plasată ulterior pe pagina partidului ca fiecare cetăţean să poată urmări atent această acţiune”, a menţionat Marian Lupu.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, liderul PDM a ţinut să mulţumească cetăţenilor pentru susţinerea pe care o oferă formaţiunii pe care o conduce. De asemenea, Marian Lupu a spus că echipa PDM este gata să-şi asume noi responsabilităţi pentru viitor.

„PD a demonstrat că este un partid serios în care cetăţenii pot să aibă încredere. Atunci cînd Partidul Democrat se angajează într-o activitate, cetăţenii pot fi siguri că o vom duce la realizare. PD a făcut sigură această guvernare. Au fost ani de muncă serioasă în mai multe domenii de activitate. Oamenii Moldovei au avut încredere în noi şi ne-au susţinut. Le mulţumesc personal pentru asta”, a  adăugat Marian Lupu.

CURENTUL.md precizează că Partidul Democrat deţine şase ministere în Guvernul Leancă. Este vorba de Ministerul Economiei, Ministerul Culturii, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor.

 

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților