[ X ]
Mihail Formuzal: Am avut propuneri, însă nu le-am acceptat
16 Februarie

Mihai Formuzal a avut avut propuneri care țineau de modificarea prevederilor ce limitează la 2 mandate perioada de aflare a Bașcanului Găgăuziei la guvernare, acesta însă nu le-am acceptat. Declaraţia a fost făcută de Mihail Formuzal în cadrul unui interviu pentru tribuna.md.

„Consider că legea nu trebuie ajustată în favoarea cuiva, este necesar să învățăm a respecta legea. În opinia mea, două mandate este termenul optim pentru a-ți implementa programul. Așa e firea omului, lumea obosește de guvernanți, astfel apar așteptările legate de niște schimbări care să fie neapărat pozitive. Toate lucrurile le înțelegem prin comparație. Peste 4 ani, echipa noastră ar putea lua decizia de participa din nou la scrutin”, a declarat Formuzal.

În cadrul aceluiaşi interviu, Mihail Formuzal a spus dechis că la 22 martie el și familia sa îşi vor da  voturile pentru Serghei Buzadji.

„Din partea echipei mele candidează două persoane, iată de ce am decis că nu voi face apel către populație să susțină pe cineva dintre ei. În turul doi, indubitabil, va accede Irina Vlah. Au șanse să acceadă în turul doi, la fel, Serghei Buzadji și Valeri Ianioglo. Este apreciabilă experiența lui Alexandr Stoianoglo. Deocamdată nu-i cunosc programul și nici echipa, însă consider că  dacă va promova o campanie activă atunci va putea ajunge în turul doi”, a conchis Mihail Formuzal.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților