[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mihai Ghimpu: Noi nu am avut decât două opțiuni
8 Februarie

Partidul Liberal (PL) a pledat tot timpul pentru stabilitate politică. Declarația a fost făcută de liderul PL, Mihai Ghimpu, la ședința Consiliului Teritorial Orhei a Partidului Liberal, transmite CURENTUL.

”Noi nu am avut decât două opțiuni: fie mergem la alegeri anticipate, cu riscul de a declanșa un haos și mai mare și de a pune țara pe brânci, lăsând oamenii fără pensii și salarii, fie susținem un Guvern care va încerca să scoată țara din această criză profundă și să readucă treptat lucrurile într-o albie a normalității. Noi am ales să continuăm cursul european și să ne distanțăm de interesele imperiale ale Federației Ruse., iar peste un timp oamenii vor conștientiza, că Partidul Liberal a procedat corect”, a declarat Ghimpu.

Președintele PL, a vorbit în fața celor prezenți despre situația politică din republică, despre decizia luată la Consiliului Republican al PL din data de 10 ianuarie, prin care formațiunea a decis participarea la formarea majorității parlamentare.

”Votul deputaţilor liberali pentru noul Guvern i-a determinat pe unii să arunce cu noroi în Partidul Liberal şi să vină cu tot felul de acuzaţii şi presupuneri, care mai de care mai halucinante. Campania de intimidare a deputaţilor liberali şi de manipulare a opiniei publice a fost atât de acerbă încât nici nu se putea vorbi de forţa argumentelor”, a conchis Mihai Ghimpu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților