[ X ]
Marian Lupu: Votul de azi este foarte important pentru viitorul Moldovei
30 Noiembrie

Votul de azi este foarte important pentru viitorul Moldovei, de aceea este crucial ca oamenii să vină la secțiile de votare și să voteze cu mintea și cu inima. Declarația aparține președintelui Partidului Democrat din Moldova (PDM), Marian Lupu, şi a fost făcută după exercitarea dreptului la vot în cadrul alegerilor parlamentare care au loc astăzi în Moldova, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă al PDM, Marian Lupu, a venit la alegeri împreună cu soția sa Victoria.  La ieșire din secția de votare a declarat că, „Am votat pentru pace și stabilitate, pentru cursul european și împotriva haosului și extremismului”, a spus el.

Totodată, liderul PDM a îndemnat pe toți moldovenii să voteze pentru valorile familiei și pentru ca Moldova să crească în plan economic și social. ”Veniți  și votați pentru voi, pentru familiile voastre, pentru țara voastră. Arătați că nimeni nu are dreptul să fure viitorul Moldovei, democrația, șansa fiecărui om și a țării de a se dezvolta”, a mai spus democratul.

În același context, Marian Lupu s-a adresat celor încă indeciși, sau dezamăgiți, menționînd că Moldova are nevoie de votul lor pentru a deveni o țară mai bună și mai dreaptă.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților