[ X ]
[ X ]
[ X ]
Marian Lupu: Şedinţa Parlamentului va fi cel mai probabil mîine
17 Februarie

Şedinţa Parlamentului în cadrul căreia candidatul desemnat la funcţia de prim-ministru, Chiril Gaburici va cere vot de încredere pentru programul de activitate şi lista Guvernului, ar putea avea loc cel mai probabil mîine. Anunţul a fost făcut de liderul Partidului Democrat (PD), Marian Lupu, după consultările purtate cu Chiril Gaburici, transmite CURENTUL.

„Am discutat diverse subiecte, am accentuat poziţia PDM referitor la rolul Guvernului în administrarea subiectelor de cea mai mare importanţă: situaţia pe piaţa valutară. Am despre necesitatea impulsionării mediului privat şi a mediului antreprenorial, asigurării cu locuri de muncă. Am vorbit şi despre politica externă, implementarea Acordului de Asociere şi relaţiile cu partenerii de dezvoltare. A fost adoptată decizia privind votul pozitiv din partea fracţiunii PD în cadrul şedinţei Parlamentului”, a declarat Lupu.

În context, liderul PD a spus că nu vedea necesitatea operării unor modificări în lista miniştrilor delegaţi de partidul pe care îl conduce. De asemenea, acesta a menţionat că şedinţa Parlamentului va fi cel mai probabil mîine.

La rîndul său, Chiril Gaburici a spus că va continua procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

„Am avut întrevederi cu ambasadori şi diplomaţi din Republica Moldova. Sîntem dispuşi să mergem mai departe pe această cale”, a conchis Chiril Gaburici.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților