[ X ]
[ X ]
[ X ]
Marian Lupu: Aceste rezultate de onorează și ne responsabilizează
29 Iunie

Partidul Democrat (PD) a confirmat că este partidul primarilor și oamenilor de nădejde. Această declarație a fost făcută de liderul formațiunii, Marian Lupu, în cadrul unei conferințe de presă, referindu-se la cele 287 de primării obținute de candidații democrați, transmite CURENTUL.

Democratul a spus că nici un alt partid nu a reușit asemenea performanță. “Aceste rezultate de onorează și ne responsabilizează. Urmare a ambelor tururi din 2011, PDM  a ieșit cu 219 primari, iar acum avem o creștere de peste 30%”, a declarat el.

Marian Lupu a subliniat că pentru următorii 4 ani, fiecare al treilea primar este democrat, majoritatea păstrîndu-și mandatul, iar alții fiind aleși acum pentru prima dată.

“PDM este singurul partid care a reușit să își majoreze scorul electoral și care a demonstrate potențial de dezvoltare și creștere pentru viitor”, a adăugat el.

Democratul a spus că, împreună cu echipa, vor munci în continuare.

Totodată, Lupu a afirmat că rezultatele alegerilor locale transmit un mesaj clar: “Menținerea cursului european și crearea coalițiilor locale de partide cu aceleași viziuni. Cetățenii vor ca direcția țării să fie menținută și mai departe”.

Liderul PD  a mai spus că trebuie urgent de format o guvernare stabilă și de învestit un Guvern puternic.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților