[ X ]
[ X ]
[ X ]
Marian Lupu a purtat consultări cu Valeriu Streleţ: „Am căzut de acord că…”
28 Iulie

Candidatul desemnat la funcţia de prim-ministru, Valeriu Streleţ a purtat astăzi consultări cu liderul Partidului Democrat (PD), Marian Lupu, transmite CURENTUL.

Potrivit lui Streleţ, şedinţă a fost scurtă, dar foarte pozitivă.

„Am mulţumit colegilor pentru susţinerea  pe care au demonstrat-o şi ieri atunci cînd au confirmat în faţa preşedintelui Republicii Moldova că susţin candidatura înaintată de Partidul Liberal Democrat. Am vorbit despre principiile generale de cooperare în actul guvernării, care vizează nu doar Executivului, dar şi cooperarea dintre Guvern şi Parlament, despre perspectiva unor reforme imediate care trebuie să le promovăm în mai multe sectoare care au devenit extrem de sensibile astăzi. Am vorbit despre definitivarea programului de guvernare care acum este pe ultima sută de metri şi despre celelalte priorităţi naţionale care sunt pe agenda zilei”, a declarat Streleţ.

La rîndul său, liderul PD, Marian Lupu a menţionat că discuţia de astăzi s-a axat pe chestii foarte practice, pe chestii de politici economice şi sociale.

„Am discutat în mod special faptul că învestitura acestui Guvern, care va fi condus de domnul Streleţ, vine într-o perioadă foarte încordată şi pe plan intern, şi pe plan regional. Am căzut de acord că vom avea un dialog permanent”, a conchis Marian Lupu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților