[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu va crea un nou partid politic: „Nu mai putem tolera această stare de lucruri”
23 Decembrie

Fostul ministru al Educaţiei, Maia Sandu lansează o mișcare pentru crearea unui nou partid politic. Anunţul a fost făcută cu cîteva minute în urmă de Maia Sandu pe o reţea de socializare, transmite CURENTUL.

„Încurajată de sprijinul vostru am hotărît să lansez o mișcare pentru crearea unui nou partid politic. Știu că mulți dintre voi nu sînteți neapărat încîntați de ideea de a face politică, mai ales în condițiile actuale, când pare ca la guvernare nu mai este loc de oameni onești și bine intenționați. Dar ne-am convins cu toții că dacă nu vom face noi acest pas și nu vom schimba clasa politică actuală, riscăm să pierdem și puținul care ne-a mai rămas”, scrie Sandu.

În context, aceasta îndeamnă cetăţenii să o urmeze.

„Nu mai putem tolera această stare de lucruri. Nu mai putem lăsa țara la cheremul acestor politicieni. Trebuie să acționăm acum. Uniți – prin implicare onestă şi bună intenţie – putem schimba lucrurile în bine. Avem nevoie de un altfel de partid. Un partid care unește. Un partid în serviciul tuturor membrilor societății, de orice etnie, limbă, vârstă sau apartenență de gen. Un partid al tuturor cetățenilor onești care vor să pună umărul la schimbare. Schimbarea poate începe aici și acum. Prin implicarea noastră, a tuturor”, a conchis Maia Sandu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților