[ X ]
Maia Sandu sparge tăcerea. Iată ce spune ministrul Educaţiei!
16 Februarie

Candidatul la funcţia de ministru al Educaţiei, Maia Sandu, despre care s-a spus în ultimele zile că ar putea să nu se regăsească în Guvernul Chiril Gaburici, a decis să decis să spargă tăcerea, transmite CURENTUL.

„Mulțumesc pentru sprijinul și încrederea enormă oferite în ultimele zile mie personal și echipei Ministerului Educației de susținătorii reformelor pe care le-am demarat. Acest sprijin îmi dă puteri să cred, în continuare, în impactul decisiv pe care îl poate avea o educație de calitate asupra dezvoltării unei societăți civilizate și democratice. Vreau să reiterez că, în calitate de ministru al educației, dar și de cetățean al acestei țări, voi continua să îmi concentrez toate eforturile pentru a oferi viitoarei generații studii relevante și de calitate, încercînd să țin educația în afara influenței politice”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de facebook.

CURENTUL.md precizează: Astăzi, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat a infirmat informaţiile precum că Maia Sandu nu va mai fi înaintată la funcţia de ministru al Educaţiei.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților