[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu: Cu PL reformele ar fi destul de greu de promovat
17 Februarie

Ministrul în exerciţiu al Educaţiei, Maia Sandu, spune că chiar cu Partidul Liberal în formula de guvernare, reformele ar fi destul de greu de promovat. Declaraţia a fost făcută de ministrul în exercţiu al Educaţiei, Maia Sandu, în cadrul unui interviu pentruZiarul de Gardă.

„Îmi este greu să-mi imaginez cum un guvern care nu are sprijin majoritar în parlament va putea realiza angajamentele din Acordul de Asociere, dar asta nu înseamnă că este imposibil. Chiar cu PL în formula de guvernare, reformele ar fi destul de greu de promovat. Asta pentru că unele măsuri prevăzute în Acord afectează în mod direct interesele unor politicieni și pentru că implementarea unor reforme necesită mult curaj și spirit de sacrificiu. Vreau să cred că încă nu e totul pierdut. O coaliție PLDM, PD și PL încă mai este posibilă”, a spus ministrul Educaţiei.

CURENTUL.md precizează: Maia Sandu este candidatul din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova la funcţia de ministru al Educaţiei în Guvernul Chiril Gaburici.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților