[ X ]
[ X ]
[ X ]
MAI şi omologii săi din România negociază semnarea unui acord. Vezi detalii!
30 Septembrie

În perioada 22 – 26 septembrie curent,reprezentanții Inspectoratului General al Poliției s-au aflat într-o vizită de studiu la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, Câmpina și Centrul de Formare şi Perfecţionare al Poliţiştilor „Nicolae Golescu”, Slatina din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, transmite CURENTUL.

Delegația moldovenească a fost familiarizată cu sistemul de formare inițială, continuă și managerială al Poliției Române. Conducerea instituțiilor de învățămînt române a prezentat suportul material destinat desfăşurării procesului de învăţămînt.

La fel, în cadrul vizitei, polițiștii moldoveni au vizitat Institutul de Studii pentru Ordine Publică al MAI al României.

În prezent, se negociază semnarea unui acord de cooperare în domeniul formării profesionale între Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova și omologii săi din România, care va permite formarea inițială, continuă și managerială a angajaților subdiviziunilor IGP, în cadrul instituțiilor de învățămînt ale Poliției Române.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților