[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mai mulți membri ai Partidului “Renaștere” aderă la altă formaţiune
24 Noiembrie

Mai mulți membri ai Partidului “Renaștere” au decis să părăsească formațiunea și să adere la Partidul Democrat din Moldova (PDM). Declarația a fost făcută de către vicepreşedintele formațiunii, deputatul Oleg Babenco, în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi.

Oleg Babenco a declarat că, decizia a fost foarte bine cîntărită. „Toate structurile active ale partidului aderă la PDM pentru a susține dezvoltarea țării. 11 candidații de pe lista electorală  pentru alegerile din 30 noiembrie 2014 a Partidului “Renaștere” au decis să se retragă de pe listă, care practic reprezintă toate organizațiile de sector a formațiunii din oraș, plus președintele organizației de tineret și președintele organizației de femei a formațiunii”, a subliniat el.

Totodată, Oleg Babenco a argumentat de ce au decis să adere  anume la PDM. „Am ales acest partid pentru că are foarte multe asemănări cu programul electoral al formațiunii din care am făcut parte. Noi vrem liniște și pace în R. Moldova, vrem ca această liniște să fie păstrată. PDM este un partid democrat și tolerant, ei susțin minoritățile naționale, iar  pentru noi aceasta este foarte important. PDM devine un centru pentru diferite partide”, a precizat politicianul.

În același context, Babenco a menționat că, în timpul scurt care a rămas din această electorală ei vor promova interesele PDM, astfel ca partidul să devină și mai puternic.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților