[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mai mulţi deputaţi moldoveni pleacă în Lituania. Iată ce vor face acolo!
14 Aprilie

O delegație a Parlamentului Republicii Moldova, formată din deputații Maria Nasu, Elena Frumosu, Valentina Stratan și Gheorghe Brega efectuează o vizită de studiu la Parlamentul Republicii Lituania cu scopul de a studia experiența Lituaniei în domeniul asistenței sociale, informează Curentul.md.

În cadrul vizitei de studiu la Vilnius, parlamentarii moldoveni vor avea mai multe întîlniri cu membrii Comisiei protecției sociale din Seimul Lituaniei, cu reprezentanții Ministerului Muncii și Protecției Sociale, precum și cu conducerea Fondului Național de Asigurări Sociale, în sensul transferului de experiență în domeniul politicilor și strategiilor de protecție socială, legislația și politica demografică de stat, cadrul legislativ în domeniul asigurărilor sociale, asistenței sociale și protecției familiei.

Vizita delegației Parlamentului Republicii Moldova are loc în cadrul Programului „Suport pentru dezvoltarea Parlamentului Republicii Moldova”, implementat de PNUD. Obiectivul acestui program este de a dezvolta capacitățile instituției parlamentare în exercitarea funcților legislativă, de reprezentare și de control.

Diana Cebotari, stagiară

Inapoi la arhiva noutaților