[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lupu despre Tkaciuk: Ar fi bine să rămînă în PCRM, să mai facă revoluții de catifea
26 Mai

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Marian Lupu, consideră că Mark Tkaciuk trebuie să rămînă în Partidul Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) şi să mai facă revoluții de catifea ca cea de la sfîrșitul anului trecut. Declaraţia a fost făcut de liderul democrat în cadrul unui interviu acordat portalului tribuna.md.

Potrivit lui Marian Lupu, plecarea lui Mark Tkaciuk din Parlament arată mai mult a şmecherie sau şantaj în adresa lui Voronin.

„Vom vedea ce va face mai departe și vom înțelege cu toții ce a fost în spatele acestei plecări. Eu nu vreau să mă lansez în speculații, timpul o să lămurească lucrurile. Personal, cred ca Tkaciuk ar fi bine să rămînă în PCRM, să mai facă revoluții de catifea ca cea de la sfîrșitul anului trecut și să-și continue influența nocivă asupra lui Voronin, asta ar diminua considerabil scorul PCRM în alegeri. Din Parlament e foarte bine că a plecat, activitatea lui ca deputat s-a limitat doar la a crea tensiuni în plen”, a declarat liderul PDM.

Totodată, Marian Lupu consideră că în PCRM sînt mulţi care nu se vor mai regăsi pe lista electorală.

Se vede foarte clar că în PCRM este un clocot puternic în acest moment și e mare lucru dacă acest partid va ajunge în alegeri așa cum este acum. Nu știu cum va evolua situația de acolo, depinde de cum o va gestiona conducerea partidului”, a conchis Marian Lupu.

Curentul.md aminteşte că la şedinţa de vineri a Parlamentului, deputatul PCRM Mark Tkaciuk a anunţat că îşi depune mandatul. Totodată, acesta nu a renunţat la calitatea de membru al PCRM.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților