[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liviu Dragnea către Andrian Candu: „Vă doresc succes la prezidențiale!”
13 Iunie

Președintele Parlamentului, Andrian Candu a avut astăzi, o întrevedere cu președintele Partidului Social Democrat din România (PSD), Liviu Dragnea, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că, vizită lui Andrian Candu este una foarte importantă.

„Am discutat despre situația din RM. Am înțeles nemulțumirea firească pentru faptul că, împrumutul aprobat de noi, de care RM are foarte mare nevoie – 150 milioane euro, este blocat. După mine, este incorectă atitudinea Guvernului. Nu am înțeles nici pînă astăzi, în mod oficial, de ce Guvernul a blocat ceea ce noi am aprobat”, a precizat el.

Totodată, Liviu Dragnea l-a asigurat pe Andrian Candu de tot sprijinul PSD pentru cursul bun al reformelor din RM.

„Aprecierea mea personală, pentru faptul că Guvernul actual a început să facă lucruri bune, a început să stabilizeze țara, atît din punct de vedere al veniturilor la Bugetul de stat, cît și din punct de vedere economic. De asemenea, i-am urat succes la prezidențiale. Sper să aveți succes și să găsiți candidatul care cetățenii din RM și-l doresc și au nevoie”, a punctat Dragnea.

La rîndul său, Președintele Parlamentului, Andrian Candu a menționat că, PSD este partidul care întotdeauna a susținut RM, și la bine și la rău.

„Am trecut în revistă și situația din RM, agenda parlamentară și politică, rezultatele deja vizibile, restabilirea încrederii și asigurarea stabilității politice și economice. Am discutat și despre alegerile prezidențiale, acțiunile pe care le putem întreprinde sincronizat între PSD-PDM, ca să asigurăm și un cîștig în RM, la alegerile prezidenţeiale, al candidatului PDM”, a conchis Andrian Candu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților