[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liga Aleșilor Locali ai PAS, constituită. Va fi condusă de…
23 Februarie

Astăzi a avut loc congresul de constituire a Ligii Aleșilor Locali ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) – „PAS Aleși Locali”, informează CURENTUL.

Potrivit vicepreședintelui PAS, Mihai Popșoi, la eveniment au fost prezenți primari, consilieri și deputați ai PAS, dar și primari ai unor localități din România, printre care și edilul municipiului Oradea, Ilie Bolojan.

Liga va fi condusă de un Consiliu politic format din 35 de primari și consilieri locali și raionali. Ulterior, urmează să fie ales președintele, vicepreședinții și secretarul general.

La sfârșitul evenimentului, participanții au adoptat Rezoluția Ligii PAS Aleși Locali care prevede 7 principii de funcționare pentru APL-uri.

„Echipa PAS vine cu o altfel de abordare, corectă, democratică și aproape de cetățeni. Pornim de la necesitățile oamenilor și de la încrederea acestora în APL. Împreună suntem mai puternici! În anul 2020 vom reveni la guvernare pentru a duce la bun sfârșit proiectele demarate în 2019!”, a subliniat politicianul.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților