[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lider de partid: Sîntem supuşi unei diversiuni ideologice din partea concurenţilor
30 Octombrie

Unul din liderii blocului electoral „Alegerea Moldovei – Uniunea Vamală” a dezminţit informaţiile precum că blocul ar intenţiona să părăsească cursa electorală. Declaraţia fost făcută de liderul Partidului Social Democrat (PSD), Victor Şelin, transmite CURENTUL.

„În ultima perioadă blocul electoral „Alegerea Moldovei – Uniunea Vamală” este supus unei diversiuni ideologice din partea concurenţilor politici”, a menţionat Şelin.

În context, liderul PSD a venit cu o adresare în care a anunţat că liderii partidelor care s-au unit şi organizaţiilor obşteşti, precum şi membrii blocului, vor fi consecvenţi şi nu au de gînd să iasă din cursa electorală.

„Aderarea Moldovei la Uniunea Vamală este o şansă pentru renaşterea economiei ţării. În spatele nostru sunt susţinătorii şi membrii partidului nostru, care cred în consecvenţa politicii noastre şi continuarea după alegeri. Eu îi asigur pe toţi că blocul va continua să lupte pentru ideea – ideea aderării Moldovei la Uniunea Vamală”, a conchis Victor Şelin.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților