[ X ]
Liberal-reformatorii: Sîntem parte a familiei europene
27 Iunie

Ziua de astăzi este una istorică pentru Republica Moldova și reprezintă un pas important în calea integrării europene a ţării noastre. Declaraţia se conţine într-un mesaj de felicitare al Partidului Liberal Reformator (PLR) către cetăţenii moldoveni cu ocazia semnării Acordului de Asociere și Liber Schimb cu Uniunea Europeană, transmite CURENTUL. 

„Astăzi s-a realizat obiectivul principal pe care și l-a pus Partidul Liberal Reformator acum un an, cînd s-a pronunțat pentru menținerea cursului european al Republicii Moldova și evitarea alegerilor anticipate”, se spune în mesaj.

Potrivit sursei, scopul a fost atins şi datorită fiecărui cetăţean al Republicii Moldova. „Sîntem parte a familiei europene și ziua de astăzi ne-a apropiat mai mult de rădăcini. Acum ne așteaptă o muncă complexă de realizare a prevederilor Acordului semnat, pentru a construi în Republica Moldova un stat cu adevărat european”, se mai menţionează în mesaj.

CURENTUL.md aminteşte că astăzi, Republica Moldova a semnat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. Documentul urmează să fie ratificat săptămîna viitoare de Parlamentul de la Chişinău.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților