[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liberal-democrații și-au stabilit obiectivul pentru viitoarele alegeri parlamentare
1 Februarie

Consiliul politic  Național al Partidului Liberal Democrat din Moldova a decis, în cadrul ședinței de astăzi,  să fie instituit staff-ul electoral al PLDM, urmând ca săptămâna viitoare, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Central să fie stabilită componenţa nominală.

Curentul.md  transmite că în perioada rămasă până la demararea campaniei electorale, PLDM îşi va concentra eforturile asupra fortificării partidului sub aspect organizatoric, finalizării proiectelor iniţiate şi realizării angajamentelor asumate.

„Obiectivul nostru pentru alegerile parlamentare este victoria. Vom obţine această victorie necesară nu doar pentru PLDM, dar şi pentru Republica Moldova, pentru a asigura ireversibilitatea procesului de integrare europeană. Modernizarea şi europenizarea Moldovei este responsabilitatea noastră”, a spus Vlad Filat.

La şedinţa CPN s-a discutat şi despre necesitatea asigurării stabilităţii politice până la alegeri.

“Avem nevoie de stabilitate, pentru a semna Acordul de Asociere şi Liber Schimb, a obţine regimul liberalizat de vize pentru cetăţeni, pentru a finaliza multitudinea de proiecte de infrastructură şi a implementa reformele”, a menţionat Vlad Filat.nţa CPN s-a discutat şi despre necesitatea asigurării stabilităţii politice până la alegeri.

Liderul PLDM a insistat asupra unei comunicări eficiente cu cetăţenii.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților