[ X ]
[ X ]
[ X ]
Leancă i-a făcut o propunere lui Sturza. E vorba şi de bani!
30 Septembrie

Preşedintele Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Iurie Leancă i-a propus fostului premier Ion Sturza să devină „idolul” financiar şi spiritual al formaţiunii pe care o conduce, transmite CURENTUL.

De menţionat că, propunerea a venit după ce Ion Sturza i-a recomandat lui Iurie Leancă, pe o reţea de socializare, „să se decupeze de sponsorul (idol) spiritual și financiar”, însă fără a da careva nume.

„PPEM și eu personal vă invităm să vă alăturați nouă și să facem împreună schimbările pe care le așteaptă toată societatea! Doar prin vorbe nu vom reuși să creăm o alternativă reală la actuala guvernare și să găsim soluții pentru dezvoltarea țării. E nevoie mai mult ca oricînd să lăsăm la o parte confortul și să ne implicăm. Fără nici o urmă de ironie, am fi onorați să fiți dvs. ”idolul” nostru financiar și spiritual (apropo e vacantă funcția), din interior veți avea ocazia să cunoașteți mai bine situația partidului nostru și să ne sprijiniți. Este o invitație cît se poate de serioasă și m-aș bucura să-i dați curs. Sunt sigur că împreună, atrăgînd și alte ”tinere speranțe” cum ați scris, vom reuși să facem lucruri concrete pentru oameni, să trecem de la etapa comentariilor pe Facebook la acțiuni concrete”, se spune în mesajul postat ulterior de Iurie Leancă.

La rîndul său, Ion Sturza a spus că ia în serios apelul lui Iurie Leancă, dar nu acceptă fie „idol” financiar. „Dar la o adică pot să achit cotizații, aceasta fără ironie”, a conchis Ion Sturza.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților