[ X ]
[ X ]
[ X ]
”Justice Journal” – ghidul tău în legislaţie şi jurisprudenţă
21 Iulie

În Republica Moldova a fost lansată, la 23 iunie curent, o revistă electronică specializată în domeniul justiţiei – “Justice Journal”, transmite CURENTUL.md.

Pe parcursul unei luni au fost publicate mai multe articole ce ţin de: legislație, practica judiciară, știri despre activitatea instituțiilor publice de drept, știri despre activitatea firmelor juridice, opinii și articole juridice, noutăți juridice internaționale, drept corporativ etc.

„Justice Journal” este o revistă creată în scopul studierii, analizei și publicării subiectelor cu referire la evenimentele din sectorul justiţiei atât de nivel național cât și de nivel internațional, care cuprinde opinii și analize ale juriştilor practicieni, reprezentanților din sectorul justiției și politic, precum şi reprezentanţilor mediului academic. Obiectivul major urmărit de editarea revistei “Justice Journal” este consolidarea şi promovarea culturii juridice în rândul cetățenilor, oferirea suportului întru implementarea de noi abordării de către mediul academic a evenimentelor din domeniul dreptului, promovarea valorilor democratice, supremaţiei legii şi asigurarea unei justiții echitabile pentru toată lumea.

Revista este orientată spre un grup țintă larg: de jurişti practicieni, mediul academic, persoane din mediul de afaceri, funcționari publici, studenţi de la facultatea drept, precum și cetățeni.

Echipa care realizează revista  este compusă din specialiști în domeniul dreptului, și care au o experiență semnificativă de activitate în cadrul instituțiilor publice, precum și experiență în practica judiciară. Echipa este una energică și performantă, în care se îmbină tinerețea cu experiența.

”Justice Journal” publică gratuit articolele științifice în materie juridică ale studenților, teoreticienilor și practicienilor.

Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților