[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iurie Roșca se vede în viitorul Parlament: Sper că și PPCD va fi parte componentă a guvernării
16 Septembrie

Capul de listă al Partidului Popular Creștin Democrat (PPCD), Iurie Roșca, susține că după alegeri la guvernare trebuie să vină politicieni, care nu se vor teme să se confrunte chiar și cu cei mai puternici lideri din lume. Declarații în acest sens el a făcut în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, transmite CURENTUL. 

Iurie Roșca a vorbit despre ideea națională ca forță unificatoare, fiind susținut de Victor Ciobanu, dar și de către artiștii de teatru și film Alexandr Șișchin și Igor Nedoseichin, scriitorul Mihail Lupașco și jurnalista Iulia Semenova.

Iurie Roșca a declarat că ne aflăm într-o perioadă complicată referindu-se și este nevoie de o idee națională. “Există cîteva elemente-cheie ale ideii naționale. Este vorba despre creștinism, patriotismul economic și neutralitatea statului”, a afirmat politicianul.

Potrivit lui, foarte rar poate fi întîlnită o țară cu mai multe naționalități, dar care împărtășesc aceeași religie.

Totodată, politicianul a spus că el vede în viitorul Parlament, oameni care să respecte interesul național și care să manifeste atitudine egală către toate statele cu care interacționează RM.

“Viitoare guvernare, sper că și PPCD va fi parte component, va trebuie să înceapă o luptă totală cu oligarhii și corupția. Interesul național trebuie să fie mai presus”, a subliniat Iurie Roșca.

Alexandr Șișchin, Igor Nedoseichin și Iulia Semenova au declarat că susțin echipa condusă de Iurie Roșca și cred în reușita politicianului.

Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților