[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iurie Leancă: Aceste atacuri fac parte dintr-o campanie bine orchestrată
28 Iunie

Președintele Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Iurie Leancă califică ultimele acuzații aduse lui, în cadrul unei emisiuni televizate, drept atacuri pentru a-l discredita în calitate de potențial candidat  la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Despre aceasta Iurie Leancă a anunțat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, transmite CURENTUL.

Iurie Leancă a declarat că, este suspus diverselor atacuri din momentul cînd a părăsit împreună cu alți colegi Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), însă acum, atacurile s-au mai intensificat.

„Mai nou în calitate de candidat la funcția de Președinte al RM, aceste atacuri au revenit într-o manieră și mai categorică și mai calomnioasă, fără a respecta măcar un pretins bun simț. Aceste atacuri fac parte dintr-o campanie bine orchestrată, au un simplu obiectiv să mă compromită în continuare și să mă discrediteze în calitate de potențial candidat . De ce potențial candidat? Fiindcă discutăm pentru identificarea unui candidat unic de dreapta pentru alegerile prezidențiale”, a precizat el.

Totodată, Iurie Leancă a menționat că, scopul atacurilor sunt ca să fie denaturat atît el, cît și PPEM.

„Mi-aș dori foarte mult ca măcar odată după 20 ani de independență să demonstrăm că suntem stat european, să demonstrăm că am învățat ceva . Mi-aș dor ca această campanie să fie o campanie de competiție între idei, strategii, soluții. Și nu doar de atacuri murdare și nefondate”, a  mai spus el.

Cît despre arestarea sa, Iurie Leancă a spus că nu are de ce să se teamă și nici nu are ce se ascundă.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților