[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iurie Leancă a obținut premiul pentru Progres. Vezi detalii!
18 Noiembrie

Recent s-a desfășurat tradiționalul eveniment “PREMIO ITALIA” în cadrul căruia au fost înmînate cinci premii. În acest an, premiul pentru Progres a fost acordat prim-ministrului Republicii Moldova, Iurie Leancă, pentru activitatea sa intensă  întotdeauna îndreptată spre integrarea in Uniunea Europeana, transmite CURENTUL.

Premiul pentru Industrie a fost acordat Doamnei Matilde Borghese, Directorul Companiei Romina Cablaggi S.R.L.

Cîştigătorul Premiului  pentru Cultură a fost premiat Mihai Cimpoi, atît pentru activitatea sa intensă în calitate de scriitor, cît şi pentru marea sa cunoştinţă despre poetul  Mihai Eminescu.

Premiul pentru Prietenie a fost acordat Domnului Gian Luca Del Marco, Preşedintele Asociaţiei Italo-Moldavă, remunerat pentru implicarea Sa în favoarea nevoiașilor, de către o Personalitate Excepţională, Vicepreşedintele Parlamentului, Liliana Palihovici.

Evenimentul a fost organizat în numele prieteniei  dintre Italia și Republica Moldova, de către Camera de Comerţ şi Industrie Moldo-Italiană, sub patronajul Ambasadei Italiei în Republica Moldova şi Primăria Municipiului Chişinău.

Tatiana Cocerva

Premio Leanca

Inapoi la arhiva noutaților