[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Hadîrcă: Menținem ideea și deschiderea de a crea o coaliție largă
8 Aprilie

Partidul Liberal Reformator (PLR) consideră că este necesară coalizarea opoziției și oferirea unei alternative puternice care și-ar asuma responsabilitatea pentru situația actuală. Declarații în acest sens au fost făcute astăzi de conducerea formațiunii, în cadrul unei conferințe de presă, transmite CURENTUL.

Liberal-reformatorii au declarat că deși au fost mai puțin activi public în ultima perioadă, ei nu au rămas indiferenți față de situația creată la momentul actual în politica moldovenească.

“PLR este. Am tras concluziile din Campania precedentă și suntem capabili să creăm și să ne implicăm în evenimente”, a menționat Ion Hadîrcă, președintele PLR.

Potrivit lui, actuala guvernare a compromis ideea de integrare europeană și a generat o stare de confuzie.

“Noi am lansat mai multe apeluri și menținem această idee și deschidere de a crea o coaliție largă a forțelor care vor să se implice și nu vor să fie indiferente. Este necesară ideea de coalizare a opoziției și de oferire a unei alternative puternice care și-ar asuma responsabilitatea pentru întreaga situație”, susține conducerea PLR.

Liberal-reformatorii au spus că vor transmite declarația scrisă atît partidelor de la guvernare, cît și celorlalte partide, pentru a prezenta care e atitudinea lor “față de această tăcere”.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților