[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: Noi am încercat să intervenim și ne-a reușit
14 Mai

Deputatul socialist, Ion Ceban susține că nu regretă incidentul petrecut astăzi la ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC). Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, transmite CURENTUL.

Ion Ceban a declarat că, ”unii fură miliarde pe țară, alți încearcă și pe alocuri le reușește să facă același lucru și în capitală”.

”S-a vorbit foarte mult despre cîte hectare au fost furate și date gratis acelor aleși locali care azi fac parte din CMC. Ei au decis astăzi să îngroașe porcul în ajun, peste 440 proiecte de hotărîri urmau să fie incluse în ordine de zi, și toate acestea țin de distribuții de teren, vînzarea lor, practic pe gratis, privatizări și arendă. Noi am încercat să intervenim și ne-a reușit. Am zis că plecăm imediat, ce aceste sunt scoase de pe ordinea de zi și am cîștigat în acest sens”, a precizat el.

Totodată, Ceban a menționat că, socialiștii nu vor permite consilierilor ” în ultima ședință, să împartă tot ce a mai rămas în Chișinău”.

CURENTUL amintește: Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău au fost prezenți reprezentanți ai PSRM, dar și ai PN. Ulterior, între socialiști și primar, consilieri s-a iscat un scandal, cu înjurături și bătăi.

Andriana Cheptine  

Inapoi la arhiva noutaților