[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: Cerem convocarea şedinţei extraordinare a CMC
22 Septembrie

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) cere convocarea şedinţei extraordinare a Consiliului Municipal Chişinău (CMC). Anunţul a fost făcut de preşedintele fracţiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite CURENTUL.

Socialiştii propun revenirea la varianta zero. „Toţi funcţionarii care nu au fost angajaţi prin concurs să fie eliberaţi din funcţii.  Oamenii trebuie angajaţi prin concurs. Şefii tot trebuie eliberaţi. Cerem un audit intern şi extern la toate întreprinderile municipale”, a declarat Ion Ceban.

De asemenea, consilierul socialist a spus că sînt foarte multe construcţii cu încălcări grave şi vinovaţi de ceea ce se întîmplă sînt funcţionarii Primăriei.

„Dacă el nu poate face regulă în acest oraş, dar el nu vrea, vom institui un moratoriu de 30 de zile pentru toate construcţiile ilegale. Ajunge bătaia asta de joc de chişinăuieni. Noi astăzi nu vorbim de Bruxelles sau Moscova, vorbim de Chişinău. Este un dezastru total”, a conchis Ion Ceban.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților