[ X ]
[ X ]
[ X ]
Inna Popenco a vorbit cu locuitorii orașului Călărași despre dificultățile din RM
12 Septembrie

Candidatul înaintat de popor la președinție, Inna Popenco, a avut o întrevedere cu locuitorii orașului Călărași în cadrul Conferinței teritoriale a Mișcării Social-Politice „Ravnopravie”, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, în opinia ei, viitorul Președinte al Republicii trebuie să se concentreze pe dezvoltarea proiectelor sociale, dezvoltarea domeniului economic, atragerea investițiilor și să nu se ascundă în spatele unor slogane politice și vorbe în vânt.

„Cunosc foarte bine dificultățile și provocările cu care se confruntă marea majoritate a populației din țara noastră. Acest lucru îl declar cu toată responsabilitatea, pentru că eu însumi, sunt nevoită să fac față greutăților zi de zi. Trebuie să muncim, dar să nu facem politică. Trebuie să oferim un trai decent locuitorilor Republicii Moldova”, a declarat Inna Popenco.
Candidata desemnată de popor a menționat că „implementarea proiectelor sociale va fi posibilă datorită unei administrări eficiente și transparente a banilor publici”. „Iar drept exemplu – unde lucrurile au fost schimbate într-un termen scurt, s-a vorbit de orașul Orhei, locuitorii căruia și-au redobândit speranța și siguranța în ziua de mâine”, se spune în comunicat.

Locuitorii orașului Călărași s-au arătat interesați de viziunea și prioritățile candidatului Inna Popenco și i-au urat succes în campanie.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților