[ X ]
[ X ]
[ X ]
INCREDIBIL: Un etolog din Republica Moldova A PREZIS evenimentele din Ucraina încă în 2008!
12 Ianuarie

Pare incredibil, dar e adevărat. Cunoscutul etolog, Dorian Furtună, a prezis evenimentele ce au loc în Ucraina încă în 2008. Atunci, el a publicat inițial pe portalul Unimedia un material întitulat ”Ideea Moldovei Unite – erezie, utopie sau piatră de temelie?”, iar ulterior același material a apărut pe site-ul www.moldovenii.md.

După cum relatează CURENTUL, fragmentul din acest material cu referire la Ucraina suna în felul următor: ”Totul este trecător. Se dezumflă, mai devreme sau mai tîrziu şi unii „coloşi”, se mai destramă unele „puteri”… …Soarta viitoare a Ucrainei, în fond, nu este una cu prognoze foarte optimiste. Acest megaproiect politic care se numeşte Ucraina, fiind croit din fragmente aparţinînd altor state, ar putea să se dezmembreze la o adică, fie şi peste decenii. Dacă i se întîmplă, legăturile cu pămînturile noastre de acolo trebuiesc fortificate de pe acum”.

CURENTUL vă propune să faceți cunoștință cu acest material în întregime accesînd următorul link: http://www.moldovenii.md/md/news/view/section/542/id/9081/from/noi?redirect=1

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților