[ X ]
[ X ]
[ X ]
Încă un deputat va părăsi Parlamentul. Iată cine îi va lua locul!
7 Iulie

Deputatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) Nicolae Molozea a fost ales în funcţia de preşedinte al raionului Ştefan Vodă, transmite CURENTUL.

Nicolae Molozea a fost propus din numele coaliției de guvernare, alte candidaturi nefiind înaintate. Astfel, cu majoritatea voturilor acesta a fost ales noul președinte al raionului.

La propunerea președintelui raionului, Nicolae Molozea, cu majoritatea voturilor au fost aleși doi vicepreședinți – Vasile Gherman și Alexandru Pavlicenco, ambii din partea PLDM.

De asemenea, au fost constituite trei fracțiuni în cadrul Consiliului raional – PDM (președinte Vasile Buzu), PLDM (președinte Maria Pălărie), PCRM (președinte Nicolae Orlov) și coaliția de guvernare, în componența căreia au intrat consilierii din fracțiunile PDM și PLDM.

CURENTUL.md precizează: Dacă Nicolae Molozea va depune cerere de demisie din funcţia de deputat, locul acestuia va fi ocupat de Elena Bacalu, care pînă în prezent a activat în calitate de vicepreşedinte al raionului Cahul.

Adrian Platon



Inapoi la arhiva noutaților