[ X ]
[ X ]
[ X ]
În premieră, Parlamentul RM îşi deschide uşile pentru vizitatori. „Va deveni o tradiţie”
12 Februarie
foto: basarabia.md

Clărirea renovată a Parlamentului, în premieră, îşi deschide uşa pentru vizitatori. Toţi doritorii vor avea acces liber în instituţie sîmbătă, 15 februarie 2014, transmite CURENTUL. 

Începând cu ora 10.00, Președintele Parlamentului Igor Corman și vicepreședinții Legislativului îi vor însoți pe vizitatori timp de o oră.

Potrivit programului, vizitatorii vor putea admira expoziția de fotografii ”Parlamentul în imagini”, precum și o expoziție de documente de arhivă și publicații ale Parlamentului.

De asemenea, va fi organizată o ședință foto cu deputații prezenți la eveniment. Cu ocazia Zilei ușilor deschise, vizitatorii vor avea posibilitatea să lase un mesaj pentru parlamentari în Cartea de sugestii și să-și exprime așteptările în legătură cu activitatea Parlamentului.

”Instituția legislativă își propune ca acest eveniment să devină o tradiție și să fie organizat de două ori pe an, la începutul fiecărei sesiuni parlamentare”, a menționat Președintele Parlamentului Igor Corman.

Vizitatorii sunt așteptați pe data de 15 februarie, începând cu ora 09.30, la intrarea principală în clădirea Parlamentului (bd Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 105), fiind rugați să aibă la ei un act de identitate.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților