[ X ]
[ X ]
[ X ]
În Moldova va exista un partid cu emblema – cîine din rasa japoneză „Akita Inu”!
13 Februarie

Omul de afaceri Renato Usatîi își lansează propria formațiune politică, iar simbolul acesteia va fi un cîine din rasa japoneză Akita Inu, ca şi cel din filmul american „Hatiko”. Despre aceasta el a povestit în cadrul unei întîlniri organizată de Arena Tinerilor Jurnalişti, transmite CURENTUL cu referire la barbati.md.

Renato Usatîi a mărturisit că îi place foarte mult filmul Hatiko. “Îl privesc de cel puțin 10 ori pe lună”, a precizat el.

Usatîi a spus că deja a făcut comandă de un astfel de cîine chiar din Japonia.

Mai în glumă, mai în serios, omul de afaceri a menţionat că o să meargă la întîlnirile cu electoratul împreună cu acest cîine. „Lasă lume să zică: „Iaca o venit şi aista cu câinele””, a glumit Usatîi.

Deocamdată, nu se cunoaşte care va fi denumirea partidului, însă Usatîi a promis că o va face publică la sfîrşitul lunii februarie. Potrivit businessmanului, nu este exclus să aibă o denumire de genul: „Partidul Nou” sau „Partidul Victoriei”.

El preconizează să prezinte programul noului partid în aprilie curent. Partidul său va avea sediul în centrul capitalei.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților