[ X ]
[ X ]
[ X ]
În ajun de alegeri, un partid a rămas fără doi vicepreşedinţi
16 Iulie

Partidul „Forţa Poporului” (PFP) a rămas fără doi vicepreşedinţi în ajun de alegeri parlamentare. Despre aceasta a vorbit liderul formaţiunii, Nicolae Chirtoacă, în cadrul unui interviu pentru tribuna.md.

„La nivel de conducere a partidului, mă refer Biroul Politic Permanent, vicepreşedinţi – doi au plecat, s-a produs o anumită selecţie naturală. Acum trecem printr-o fază care nu este nici pe departe simplă, o fază de obstrucţie, un test pentru marea majoritate a colegilor mei din organele de conducere”, a declarat preşedintele PFP, Nicolae Chirtoacă, evitînd să dea şi careva nume.

Contactat de TRIBUNA, vicepreşedintele formaţiunii Alexandru Slusari a menţionat că ştie doar despre un singur vicepreşedinte care a plecat din partid, şi este vorba de avocatul Pavel Midrigan. „Au fost contradicţii în ceea ce ţine de activitatea internă a partidului. Nu a fost scandal, ne-am despărţit paşnic”, a precizat Slusari.

De asemenea, Alexandru Slusari a spus că această funcţie, pentru moment, este vacantă.

CURENTUL precizează că Partidul „Forţa Poporului” are în prezent 4 vicepreşedinţi: Alexandru Slusari, Constantin Lazari, Constantin Ciorbă şi Tihon Zaraf.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților