[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilian Caşu: Eu sînt o persoană nouă care vine cu un mesaj foarte clar
29 Aprilie

„Partidul Nostru” (PN) a depus astăzi, la Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău (CECC), documentele necesare pentru înregistrarea candidatului la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ilian Cașu, transmite CURENTUL.

După depunerea actelor, Ilian Cașu a declarat că această zi este una importantă, atît pentru partidul pe care îl reprezintă, cît și pentru el personal.

„Eu cred că toți acei care au fost la guvernare, atît la nivel municipal, cît și la nivel central nu mai au dreptul moral să candideze. Vedeți şi singuri în ce stare a ajuns orașul. Eu sînt o persoană nouă care vine cu un mesaj foarte clar, cu sloganul „Voi decideți, noi facem!”, care se înscrie perfect în contextul democrației locale”, a precizat el.

Ilian Cașu a mai menționat că problema cea mai importantă care generează alte probleme la nivel de municipiu este o administrația putred de coruptă și ineficientă. „Voi veni cu o altfel de administrare, cu o altfel de abordare a gestionării treburilor orașului. Eu știu cum se face asta și am experiența necesară. Cel mai important este principiul meritocratic și profesionist în baza căruia voi selecta echipa, voi găsi arhitecți, ingineri, finansiști, juriști buni pentru a guverna Chișinăul”, a mai spus Cașu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților