[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Şor reanimează Garda Populară: „A venit timpul să punem capăt dezordinii”
1 August

Ilan Şor  optează pentru un oraş cu aspect architectural, iar asigurarea ordinii publice să reprezinte o garanţie pentru orheieni, transmite CURENTUL.

„A venit timpul să punem capăt dezordinii în dezvoltarea oraşului nostru. Orheiul are nevoie de o viziune strategică asupra aspectului său arhitectural, a modului de extindere şi de amplasare a fiecărei noi construcţii”, a declarat Ilan Şor, Primar de Orhei, aseară,  în cadrul emisiunii TV “Ilan Şor pentru Orhei”, unde acesta şi-a prezentat raportul de activitate pentru prima lună.

Astfel, noul primar a dispus adoptarea de către consiliul local în luna septembrie a unui plan general urbanistic a oraşului.

Mai mult ca atît, printre priorităţile de bază ale primăriei se află şi asigurarea ordinii publice în oraş. Astfel, edilul a dispus reanimarea Gărzii populare, care  va veni  în sprijinul poliţiei orăşăneşti.

Membrii Gărzii Populare vor fi dotaţi cu echipament şi unităţile de transport, necesare pentru o activitate eficientă în vederea asigurării ordinii publice în oraşul Orhei.

Totodată, edilul orașului Orhei optează pentru o primărie transparentă, iar în acest mod pentru simplificarea accesului cetăţenilor la serviciile primăriei a fost luată decizia privind reducerea de două ori a termenului de eliberare a tuturor tipurilor de acte aflate în competenţa administraţiei locale orăşăneşti.

„În holul primăriei vor exista registre speciale, în care fiecare orheian va putea să dea o apreciere activităţii funcţionarilor noştri. Aceste aprecieri vor sta la baza remunerării funcţionarilor publici, a promovării sau sancţionării angajaţilor”, a menţionat în cadrul emisiunii, Ilan Şor.

Reamintim tuturor, că Primarul Ilan Şor a decis să prezinte lunar raportul său de activitate, în cadrul emisiunii Ilan Şor pentru Orhei, difuzate pe posturile Tv “Elite Tv” şi “ Euro Tv”.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților