[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Șor: Deja am început să realizăm planurile noastre pentru Orhei
10 Iunie

Candidatul Mișcării Ravnopravie la funcția de primar al orașului Orhei, Ilan Șor și-a prezentat astăzi echipa pentru Consiliul Orășenesc, în cadrul unei conferințe de presă.

Ilan Șor a declarat că Orhei este cunoscut pentru că e campion la fotbal, dar este și viitorul oraș-campion, intenție pe care o va realiza împreună cu echipa sa.

Pe lista de consilieri se regăsesc Igor Grigoriev, Cristina Bodnarenco, Ion Beiu, Ludmila Melnic, Pavel Verejanu și alții.

“Îi cunosc personal pe toți acești oameni și sînt profesioniști în tot ceea ce fac și știu că vor reuși multe”, a declarat candidatul Mișcării Ravnopravie.

Ilan Șor a spus că echipa sa deja a inițiat implementarea programului prezentat anterior, iar experții analizează problemele din oraș și vor veni cu propuneri.

“Deja am început să realizăm planurile noastre pentru Orhei pentru că noi iubim Orheiul și sînt sigur că vom obține victorie. În cazul în care nu vom cîștiga, noi vom continua să realizăm ce am inclus în program”, a subliniat candidatul.

Totodată, el a afirmat că, împreună cu echipa, sunt foarte aproape de victorie

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților