[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Shor: Eu nu am nicio intenţie să părăsesc Moldova şi să încalc legea
14 Mai

„Celor, care strigă că Shor se pregăteşte să fugă din ţară, le declar: Nici să nu speraţi!”. Declaraţia a fost făcută de omul de afaceri Ilan Shor, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat de presă

„Eu nu am nicio intenţie să părăsesc Moldova şi să încalc legea, aşa cum visează cei care îmi vor răul. Eu rămîn şi voi înălţa un oraş”, a declarat Shor.

Totodată, omul de afaceri a anunţat că a luat decizia să candideze la funcţia de primar al oraşului Orhei.

„Într-o singură zi am adunat numărul necesar de semnături pentru a candida independent. Însă, unde-i unul, nu-i putere. Pentru realizarea planului ambiţios, pe care mi l-am propus, am nevoie de o echipă în consiliul orăşenesc. De aceea, îmi înaintez candidatura la postul de primar din partea Partidului Ravnopravie”, a adăugat Ilan Shor.

În context, acesta a explicat ce l-a făcut să ia această decizie.

„De ce Orhei? Pentru că acesta este oraşul meu. Din multe considerente. Din copilărie ştiu bine acest oraş şi îmi este drag. Aici au locuit rudele mele. Erau oameni respectaţi, medici, profesori, de care şi astăzi îşi amintesc de bine orheienii. Din Orhei este echipa mea, “Milsami”, care în doar 5 ani a devenit lider al fotbalului moldovenesc. Vin des la Orhei şi nu am avut cum să nu văd multiplele probleme, în care stagnează oraşul. Ceea ce vedeam, de fiecare dată îmi provoca dorinţă, dar şi o mulţime de idei, cum aş putea să schimb situaţia. Eu ştiu cum să fac din Orhei un oraş prosper. Nu este o promisiune. Acesta este cuvîntul meu!”, a afirmat Ilan Shor.

Omul de afaceri a subliniat că nu-şi doreşte postul de primar pentru profit. „Voi veni ca să investesc în oraşul Orhei. De asta se va convinge în curînd fiecare orheian. În timp ce toţi vorbesc despre Europa, eu o voi construi. La Orhei”, a conchis acesta.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților