[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon: Vom presa Parlamentul să ia decizii
1 Decembrie

Președintele Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon a anunțat că, mîine la ora 12.00, se va desfășura ședința specială a Parlamentului RM, unde vor fi audieri pe subiectul furtului de la BEM, transmite CURENTUL.

Igor Dodon a menționat că,  socialiștii insistă ca discuțiile să aibă loc într-un format deschis.

”Noi vom vedea mîine ce vor spune alți colegi din Parlament. Însă, mîine la 11.30, în fața Parlamentului va avea loc o acțiune de protest. Îndemn toți cetățenii să participe la această acțiune, pentru a presa Parlamentul să ia decizii, în ceea ce ține de arestarea persoanelor responsabile și întreprinderea acțiunilor pentru a întoarce măcar o parte din banii care s-au furat”, a precizat el.

Totodată, Igor Dodon a criticat dur decizia PLDM de a participa la negocieri privind crearea unei noi majorități parlamentare.

”În primul rînd, PLDM se ocupă cu mazohism politic, au fost trăsniți pe parcursul acestor 2-3 ani de partenerii lor de coaliție, șeful de partid e la închisoare, i-au umilit. Și ei ce au făcut?! Vă duceți în genunchi înapoi la PDM. Nu aveți caracter, bine, mergeți! Ați cerut demisia lui Candu?! Unde vă duceți, vă așteaptă aceeași soartă”, a punctat socialistul.

Igor Dodon a reiterat că, socialiștii categoric nu vor participa nici într-un fel de discuții și negocieri. ”Alegerile parlamentare anticipate sunt unica soluție, indiferent dacă veți forma acum ceva. În primăvară, cu mare plăcere voi vota din nou pentru a demite această guvernare care încercați să o faceți”, a conchis Dodon.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților