[ X ]
Igor Dodon: Sînt sigur că rezultatul acestor alegeri va fi o surpriză
30 Noiembrie

Sînt sigur că rezultatul acestor alegeri va fi o surpriză neplăcută atît pentru actuala guvernare, cît și pentru potențialii noștri parteneri, care foarte mult ne-au criticat. Declarația aparține președintelui Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon şi a fost făcută după exercitarea dreptului la vot în cadrul alegerilor parlamentare care au loc astăzi în Moldova.

Liderul PSRM a felicitat toți cetățenii R. Moldova pentru că au posibilitatea să influențeze viitorul țării.

„Astăzi, eu și familia mea și sînt sigur că foarte mulți cetățenii vor vota împotriva guvernării oligarhice care s-a format în țara noastră în ultimii 5 ani. Noi am votat  pentru viitorul copiilor mei, pentru Moldova și sînt sigur că rezultatul acestor alegeri va fi o surpriză”, a declarat el.

Totodată, Igor Dodon a îndemnat cetățenii să iasă la vot. „Haideți împreună să ieșim la votare. Nu trebuie să ne temem de nimeni, să ieșim și să votăm pentru viitorul R. Moldova, pentru o Moldovă prosperă alături de Federația Rusă”, a conchis socialistul.

De menționat că, înaintea liderului PSRM, şi-a exprimat votul capul listei de candidaţi a PSRM, ex-Premierul Zinaida Greceanîi, care a declarat: „Eu votez pentru liniște, stabilitate în țara noastră – Moldova. Pentru acei oameni care vor să vadă țara noastră prosperă în viitor. Pentru acea echipă profesionistă, care în continuare va conduce R. Moldova”.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților