[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon reacționează la articolul lui Andrian Candu: A coborît la nivelul limbajului de mahala
5 August

După ce azi dimineață ministrul Economiei a postat pe blogul său un articol despre embargoul rusesc, Igor Dodon, președintele PSRM, a răspuns cu un mesaj pentru Candu, prin care spune că ministrul „a coborît la nivelul limbajului de mahala”, transmite Curentul.md

„Am avut impresia că domnul Candu este un om echilibrat, care poate fi manierat şi la vorbă şi la port. Aceasta a fost o imagine falsă. În realitate, domnul Candu s-a dovedit a fi prea slab pentru o funcţie atît de înaltă. I-au cedat nervii. A coborît la nivelul unui limbaj de mahala. Păcat de el”, a scris Igor Dodon.

„Nu m-am aşteptat din partea lui la aşa cuvinte ca „dodoni” şi „trădători”. Credeam că e mai cult şi mai inteligent decît Ghimpu, dar se vede că anii de alianţă cu unioniştii liberali i-a contaminat pe democraţi şi cu idei, şi cu cuvinte”, a reacționat liderul PSRM la acuzațiile lui Andrian Candu precum că primul a trădat interesul cetățenilor și al țării, ca urmare fiind instituit embargoul la produsele agro-alimentare de către Federația Rusă.

În aceeași ordine de idei, Igor Dodon susține că actualul ministru al Economiei a preluat un mesaj „otrăvit” al lui Vlad Filat prin care este acuzat că „i-a șoptit lui Putin cum să facă politica externă a Rusiei”.

„Trebuie să fii tare turmentat la cap ca să-ţi vină în minte aşa prostii. Îi credeam pe Filat şi pe Candu mai serioşi. Ambii sunt o dezamăgire ca politicieni”, a mai adăugat liderul socialiștilor.

Spre finalul mesajului, Dodon recomandă ministrului Candu să „lase literatura și blogul” și să se ocupe de economie, continuînd cu mesajul „Ştiu că e greu, ştiu că nu puteţi, ştiu că v-a cuprins isterica. Dar luaţi o pastilă, calmaţi-vă, organizaţi şedinţe cu experţi care se pricep, participaţi la negocieri, studiaţi problemele atent, căutaţi soluţii”.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților